Consilierii locali PDL Teodor Gligor şi Florin Mariş s-au implicat în programul “Şcoala altfel”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 05, 2013 with No Comments

Toate unităţile de învăţământ au derulat, timp de o săptămână, programul “Scoala altfel”, în care elevii au putut merge la muzee, teatru, la film, în excursii, au organizat în clasă discuţii pe diverse teme. Este un proiect care a ajuns să fie apreciat atât de profesori, cât şi de elevi şi părinţi.

Consilierii locali PDL, Teodor Gligor şi Florin Mariş au ţinut să fie prezenţi în acest proiect, implicându-se în activităţile derulate de şcolarii arădeni. Astfel, Teodor Gligor a sprijinit deplasarea unui grup de copii de la Şcoala Gimnazială “ Nicolae Adam” din Sînicolaul Mic, la târgul “Alege Sportul”, eveniment desfăşurat în “Polivalenta” arădeană. Acesta le-a explicat elevilor despre rolul benefic al sportului, în dezvoltarea armonioasă a organismului şi menţinerea sănătăţii.

“Este un program dedicat activităţilor educative şi extraşcolare, principalul obiectiv al acestuia fiind implicarea elevilor şi a profesorilor în activităţi de educaţie non-formală, care să pună în valoare talentele, preocupările extraşcolare şi competenţele elevilor, în domenii cât mai diverse şi interesante. De aceea am ţinut să mă implic personal în acest proiect” – a declarat consilierul PDL, Teodor Gligor

La rândul său, Florin Mariş a fost alături de copiii de la Şcoala Gimnazială “Caius Iacob” (fostă gen. nr.22), pe care i-a însoţit într-un schimb de experienţă cu colegii lor de la Liceul “Adam Muller Guttembrunn”.

„În ceea ce mă priveşte, consider că este o idee binevenită pentru școală și mult apreciată de profesori, părinți, elevi. Am constatat cu mare plăcere bucuria cu care sunt primiți școlarii mai mici sau mai mari în locurile în care ajung în aceste zile, de aceea am vrut să fiu alături de ei în aceste zile”- a declaratat consilierul PDL, Florin Mariş

No Comments

Comments for Consilierii locali PDL Teodor Gligor şi Florin Mariş s-au implicat în programul “Şcoala altfel” are now closed.