Conferința Județeană a Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară Filiala Arad.

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on octombrie 28, 2018 with No Comments

Astăzi, 28.10.2018, a avut loc Conferința Județeană a Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară Filiala Arad.

În prezența a peste 150 de delegate, a fost ales Consiliul Executiv Județean al Organizației de Femei  a Partidului Mișcarea Populară Arad.

În urma voturilor exprimate, a fost ales Consiliul Executiv Județean al Organizației de Femei  PMP Arad, iar d-na Florina Onea a fost aleasă președintă a Organizației Județene.

La lucrările Conferinței a fost prezentă dna Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP care, alături de președintele PMP Arad, Florin Remețan și de secretarul general al PMP Arad, Camelia Craivan, au condus alegerile.

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a anunțat, în cadrul Conferinței de Alegeri, că PMP demarează campania națională ”Pensiile Speciale sunt FURT”, campanie pentru eliminarea pensiilor speciale și a reafirmat că opoziția are obligația de a iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. ”Mă bucur să fiu astăzi împreună cu dvs. și mă bucur să văd că purtați cu mândrie și respect portul tradițional. Vă felicit pentru prezența numeroasă, pentru implicarea activă în campaniile naționale ale PMP și urez succes doamnei Florina Onea și noii conduceri. România a fost plămădită de oameni ca dvs. cu respect pentru istorie și tradiții, de oameni onești care și-au pus toată priceperea în slujba construirii României independente și moderne. În An Centenar, este o rușine că avem un asemenea Guvern și asemenea miniștri. PMP consideră că opoziția are obligația să depună o moțiune de cenzură care să trimită acasă cât mai repede Guvernul Dăncilă, un guvern incapabil să pregătească 1 Decembrie și preluarea, de la 1 ianuarie 2019, a președinției Consiliului Uniunii Europene. ”, le-a spus Ioana Constantin femeilor din PMP Arad.

Președintele Florin Remețan a subliniat faptul că Organizația de Femei a PMP Arad a avut un rol important în cadrul campaniilor naționale ale PMP, iar peste jumătate din numărul membrilor de partid sunt femei. De asemenea, consideră că femeile trebuie să se implice cu mai mult curaj, să își asume candidaturi la următoarele alegeri și să acceadă la conducerea mai multor Organizații Locale. ”Sunteți sufletul organizației noastre. Vă felicit și vă mulțumesc pentru implicarea dvs. în toate proiectele partidului. Vă asigur de tot suportul meu și urez mult succes noii conduceri!” a declarat președintele Florin Remețan.

Într-o atmosferă destinsă, familială, femeile din PMP Arad au participat la un frumos spectacol folcloric susținut de solista Maria Turicu, secretar general al Organizației de Femei a PMP Arad, care, alături de ansamblul de dansuri Vatra Arădeană, au adus bucurie și bună dispoziție.

Mult succes noii conduceri!

No Comments

Comments for Conferința Județeană a Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară Filiala Arad. are now closed.