Conferința de lansare a proiectului care determină ”Scorul Personal de Angajabilitate”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 24, 2015 with No Comments

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad (AJOFM Arad),  în calitate de partener, a fost azi gazda conferinței de lansare a proiectului ”SPUNE SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare și Eficiente”.

Beneficiar al proiectului este Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, calitatea de parteneri având-o, deasemenea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș Severin, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița Năsăud, Fundația Aequilibrium, SIVECO  România și Media One.

Proiectul contribuie direct și           eficient Ia modernizarea Serviciului Public de Ocupare -  SPO prin furnizarea de servicii inovative integrate care vizează creșterea angajabilității clienților SPO din două regiuni de implementare, Nord-Vest și Vest.

Grupul țintă al proiectului este format din 140 de persoane reprezentând personalul celor patru agenții ale Serviciului Public de Ocupare unde acesta va fi implementat. Beneficiarii finali ai tuturor acestor instrumente suport sunt șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și angajatorii din cele două regiuni.

”Scor personal de angajabilitate” înseamnă șanse sporite de a găsi locul de muncă ideal, pentru șomeri sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, iar pentru angajatori înseamnă un instrument de evaluare a candidaților pentru ocuparea unui loc de muncă, pentru a alege angajatul potrivit.

Proiectul ”SPUNE – SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare și Eficiente” este confinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 — 2013, Axa prioritară 4. Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenție 4.1. ”Întărirea capacității SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.

No Comments

Comments for Conferința de lansare a proiectului care determină ”Scorul Personal de Angajabilitate” are now closed.