Condițiile de participare la partida UTA – Gaz Metan Mediaș

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on ianuarie 20, 2022 with No Comments

Respectând regulile impuse de pandemie, Clubul UTA a anunțat condițiile de participare la partida cu Gaz Metan Mediaș, ce va avea loc pe Stadionul „Francisc Neuman, duminică, 23 ianuarie 2022, de la ora 17.00.

Stadionul va putea fi ocupat de fani până la maxim 30% din capacitate, asta însemnând aproximativ 3500 de spectatori. Având în vedere numărul mare de abonați pe care îl are clubul (aproximativ 3000), numărul de bilete puse în vânzare este destul de limitat (doar câteva sute). Acestea pot fi achiziționate pe două căi:

  1. Bilet online, care poate fi achiziționat de pe site-ul clubului uta-arad.ro, secțiunea „Ticketing“ (în partea dreaptă-sus a ecranului).
  2. Bilet în format fizic (în condițiile în care vor mai fi disponibile), de la stadion , după următorul program:

Vineri: 15.00-19.00

Sâmbătă: 09.00-14.00

Duminică: 09.00-14.00

Biletele au următoarele prețuri: Peluza „Iosif Petschovszky“ – 30 lei, Tribuna II – 45 lei, Tribuna I „Coco Dumitrescu“ – 60 lei

La meci au acces trei categorii de persoane:

  1. a) persoanele vaccinate cu schema completă (două doze Pfizer și Moderna respectiv o doză Johnson & Johnson), pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  2. b) persoanele care au trecut prin boală (au avut COVID) și care se află în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la momentul confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2 (confirmarea infectării însemnă momentul în care a fost comunicate rezultatul testului pozitiv)
  3. c) persoanele care prezintă un test negativ, care poate fi: test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau test antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Cei care se încadrează într-una dintre aceste trei categorii se vor prezenta la stadion cu documentul doveditor pentru a intra gratuit în posesia brățării de acces. ATENȚIE: la intrarea în stadion trebuie să aveți brățara fixată pe mână, prezența brățării fiind unicul criteriu de acces acceptat! Brățările se eliberează după următorul program:

Sâmbătă: 09.30-13.00 / 15.00-19.00

Duminică: 09.00-12.00 / 14.30-16.00

Pentru cei care pentru a intra în posesia brățărilor au nevoie de test, clubul oferă posibilitatea de a efectua un test antigen la stadion, după același program ca în cazul eliberării brățărilor, adică:

Sâmbătă: 09.30-13.00 / 15.00-19.00

Duminică: 09.00-12.00 / 14.30-16.00

Pentru o mai bună desfășurare a acestor proceduri, clubul UTA adresează suporterilor următoarele rugăminți:

1) de a veni, în măsura posibilităților, să își ridice brățările sau să își efectueze testele în cursul zilei de sâmbătă sau a dimineții de duminică. Deși are parte de sprijinul voluntarilor, numărul de persoane care pot asigura servirea publicului este totuși limitat iar dacă majoritatea spectatorilor vor lăsa aceste proceduri pentru orele de dinaintea meciului, aglomerația creată va produce disconfort și dificultăți.Cu mențiunea că scopul acestor măsuri luate de autorități este tocmai acela de a evita aglomerația, asigurând astfel o măsură de protecție suplimentară spectatorilor.

2) de a avea asupra lor, atunci când doresc să intre în posesia brățărilor, actul de identitate și  documentele care să dovedească încadrarea într-una dintre cele trei categorii de spectatori care au drept de intrare în stadion.

Clubul UTA nu este inițiatorul acestor măsuri, ele sunt luate la nivel național iar clubul este obligat să se supună lor.

 

No Comments

Comments for Condițiile de participare la partida UTA – Gaz Metan Mediaș are now closed.