Concerte cu Mircea Rusu Band și Leo Iorga, la Târgul de Iarnă

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on decembrie 07, 2017 with No Comments

Programul artistic continuă la Târgul de Iarnă, sâmbătă și duminică, pe lângă recitalurile de colinde, fiind pregătite și două concerte care îi vor avea ca invitați pe Mircea Rusu Band și Leo Iorga&Pacifica.

Atât sâmbătă cât și duminică, programul spectacolelor va începe la ora 18.00, când pe scenă vor urca mai multe grupuri de colindători din municipiul și județul Arad, dar și artiști arădeni.

Concertele susținute de Mircea Rusu Band și Leo Iorga&Pacifica vor începe la ora 20.00.

Evenimentele din cadrul Târgului de Iarnă sunt organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Program:

Sâmbătă, 9 decembrie, Parcul Mihai Eminescu

ora 18.00 – Cristi Bordaș

ora 18.30 – Alen – Fly

ora 19.00 – Paul Krisner

Ora 20.00 Mircea Rusu Band

Mircea Rusu Band este un grup alcătuit din instrumentiști consacrați și cunoscuți în lumea muzicală autohtonă care s-au strâns în jurul cantautorului, compozitorului și poetului Mircea Rusu.

Repertoriul grupului cuprinde piese cunoscute și foarte populare cum ar fi: „Hai băieți să bem o bere“, „Omu’ bun și pomu’ copt“, „Verde-nrourat“, „Iarba verde de acasă“, „Câmpuri aurii“, precum și multe cântece noi, în primă audiție, toate având potențialul șlagarelor sus amintite, menite să împrospăteze peisajul muzical românesc având aceeași acuratețe și calitate a textelor și mesajelor cuprinse în ele.

Întreg repertoriul acestui concert beneficiază de orchestrații la zi, conferindu-i astfel o actualitate muzicală și asigurând o diversitate în unitatea stilistică inconfundabilă, accesibilă tuturor vârstelor și categoriilor socio-profesionale.

Duminică, 10 decembrie, Parcul Mihai Eminescu

Ora 18.00 – Preșcolarii de la Grădinița PP 11

Ora 19.00 – Elevii Școlii Populare de Arte Arad

Ora 20.00 Leo Iorga&Pacifica

Leo Iorga (fosul solist al trupelor: Cargo și Compact) împreună cu Teo Boar și Vlady Cnejevici (membrii ai trupelor: Pasărea Colibri, Mircea Baniciu& Band, Mircea Rusu Band) formează împreună trupa Leo Iorga&Pacifica.

În această formație se mai află Ștefan Orfescu – chitara, voce, Teo Boar: chitară, voce și Vlady Cnejevici – claviaturi, voce.

Trupa interpretează atât hiturile rock ale anilor ’80, ’90: „Trenul pierdut”, „Mă voi intoarce”, „Să te gândești din când în când la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu oare?”, „Mi-e tare dor de tine”, „Fata din vis”, „Prea mici sunt cuvintele”, „Erata”, „O altă tăcere”, cât și hituri internaționale.

No Comments

Comments for Concerte cu Mircea Rusu Band și Leo Iorga, la Târgul de Iarnă are now closed.