Comuna Șiria a primit în aceste zile oaspeți importanți!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on februarie 27, 2023 with No Comments

 

Peste 20 de militari francezi, cantonați la Baza NATO de la Cincu din județul Brașov, au fost prezenți în localitatea Șiria  pentru a participa la concursul de alergare Șiria Winter Trail. Valentin Bot în calitate de primar, le-a oferit ospitalitatea românească și binențeles o degustare a produselor tradiționale locale.

„Alături de militari am făcut o vizită la Muzeu dar și la Centrul de Informare Turistică, prezentând cele mai importante repere instorice ale locului, ale tradițiilor și obiceiurilor din Șiria” a spus Valentin Bot

Și așa cum îi știm pe francezi, nici ei nu au venit cu mâna goală și i-au oferit primaului „ Placheta Oficială a Regimentului Francez din România”, în semn de respect și apreciere pentru ospitalitatea oferită.

Placheta va sta la loc de cinste în biroul primarului astfel încât să fie văzută de toți cetățenii comunei care vor trece pragul.primariei.

Primarul Șiriei i-a asigurat pe militarii francezi atât în calitate oficială cât și în calitate de simplu cetățean că sunt întodeauna bineveniți la Șiria, un loc cu o istorie remarcabilă, care a dat literaturii și istoriei noastre, nume strălucite, care fac cinste României.

„Pot să spun că sunt încântat că la noi în comună pe lângă români, vin din ce în ce mai mulți străini, care apreciază investițiile, munca și efortul depus pentru ca fiecare cetățean al comunei să ducă o viață mai bună și să transformăm aceste locuri frumoase într-o zonă de agrement, de petrecere a timpului liber.” a conchis ing. Valentin Bot, primarul comunei Șiria

No Comments

Comments for Comuna Șiria a primit în aceste zile oaspeți importanți! are now closed.