Comuna arădeană Șiria va fi în sărbătoare la sfărșit de săptămână. Timp de două zile (29 și 30 iunie) vor avea loc „Zilele Șiriei” 2024.

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , ,

Published on iunie 23, 2024 with No Comments

Zilele Comunei Șiria, un eveniment care promite să aducă împreună muzica de toate genurile și gusturile, transformând localitatea într-o oază de voie bună, entuziasm și socializare. Pregătiți-vă să dansați, să cântați și să vă bucurați de fiecare moment alături de prieteni și familie. Atmosfera va fi una plină de viață și energie pozitivă, perfectă pentru a crea amintiri de neuitat.

Nu vor lipsi nici standurile cu mâncare delicioasă, de la preparate tradiționale românești la delicii internaționale. Fiecare gură de mâncare va fi o explozie de arome, menită să completeze perfect acest festin al simțurilor.

”Este o sărbătoare a șirienilor, dar cu siguranță, având experiența edițiilor trecute vor fi prezenți și vizitatori din localitățile învecinate, din Arad și poate chiar de mai departe pentru că, la Șiria s-a păstrat de-a lungul anilor o tradiție, de aceea lumea vine cu drag la zilele comunei în care s-a născut marele scriitor Ioan Slavici. Nu ratăm nicio ocazie să vorbim despre marile personalități ale comunei noastre, este trecutul cultural al Șiriei, iar în cadrul zilelor comunei, la sărbătoarea din acest sfârșit de săptămână dorim să aducem la un loc trecutul cultural și actualul patrimoniu cultural al comunei. Vă așteptăm în număr cât mai mare, să fim gazdele dumneavoastră, la această frumoasă sărbătoare din podgoria Aradului” spune primarul comunei Șiria, ing. Valentin Bot.

Distracții pentru toate vârstele. Pe lângă muzică și mâncare, am pregătit și o varietate de activități recreative pentru copii și adulți. De la ateliere de creație și jocuri interactive până și parade, fiecare vizitator va găsi ceva pe placul său.

În prima zi pe lângă premierea celor mai buni elevi, joccuri interactive și un concurs de interpretare a muzicii românești, invitatul special va fi Dorian Popa alături de trupa Epicenter, iar cea de-a douazi este dedicată folclorului românesc, invitați Ionuț Langa, Cornelia și Lupu Rednic alături de părintele Marius Ciprian Pop.

Primarul comunei Șiria ing. Valentin Bot alături de consilierul județean GarofițaPopa vă invită cu drag să luați parte la acest eveniment care se va desfășura pe stadionul Otto Greffner din Șiria

 

 

No Comments

Comments for Comuna arădeană Șiria va fi în sărbătoare la sfărșit de săptămână. Timp de două zile (29 și 30 iunie) vor avea loc „Zilele Șiriei” 2024. are now closed.