Compania de Apă Arad efectuează lucrări de cuplare la conductele magistrale

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 09, 2015 with No Comments

 

Începând cu data de 14 aprilie 2015, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., urmează să se execute lucrări de legături la conducte pe străzi din Zona 6 Vânători şi Cartierul Gai.

Lucrările reprezintă următorul pas derulat în cadrul Contractului CL1 Reabilitare reţele de alimentare cu apă în Municipiul Arad şi aducţiune apă în localitatea Fântânele, prin care, datorită duratei depăşite de viaţă a conductelor, s-a realizat reabilitarea reţelelor de apă de serviciu, a branşamentelor abonaţilor de pe străzile propuse în Contract şi a arterelor de apă.

Concret, lucrările constau în realizarea de legături ale conductelor de distribuţie reabilitate de curând la conducta magistrală şi urmează să se deruleze în mai multe etape, în funcţie de programarea zonelor de lucru.

Astfel, în intervalul 14-17 aprilie 2015, se va realiza cuplarea conductei de distribuţie pe strada 6 Vânători colţ cu strada Rarău. În aceeaşi perioadă, pe strada Poetului va avea loc o lucrare de reabilitare a arterei de apă care va fi începută pe strada Poetului colţ cu strada Munteniei.

Singurul disconfort creat de aceste lucrări pentru cetăţenii din zonele limitrofe (Cartierul Aurel Vlaicu, Gai, Bujac şi Zona Industrială Vest), va consta în posibile scăderi de presiune a apei potabile şi colorarea acesteia, cauzate de schimbarea sensului de curgere a apei. Dorim să asigurăm cetăţenii că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1:. Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

No Comments

Comments for Compania de Apă Arad efectuează lucrări de cuplare la conductele magistrale are now closed.