Compania de Apă Arad a intervenit aseară cu toate echipele si utilajele din dotare pentru limitarea efectelor furtunii

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iunie 09, 2020 with No Comments

Compania de Apă Arad a intervenit aseară cu toate echipele si utilajele din dotare pentru limitarea efectelor furtunii. Cantitatea mare de precipitații căzută în timp scurt a făcut insă ca intervențiile să se desfășoare cu dificultate.

La pasajul de pe strada Voinicilor, Compania de Apă Arad a executat, la începutul acestui an, la solicitarea Primăriei, o lucrare de înlocuire a vechilor pompe, subdimensionate, cu unele noi, de capacitate mult mai mare.

Compania de Apă Arad a continuat lucrarea și cu achiziționarea a 4 pompe de capacitate mare. Acestea vor fi montate până la sfîrșitul săptămânii la Stația de Pompare nr. 2, pentru a crește capacitatea de preluare a apelor uzate din cartierul Micălaca, astfel încât în viitor să se evite inundarea pasajului. Aradul a fost seara trecută sub avertizare cod portocaliu de precipitații abundente care au depășit 35-45 l/mp.

No Comments

Comments for Compania de Apă Arad a intervenit aseară cu toate echipele si utilajele din dotare pentru limitarea efectelor furtunii are now closed.