Comitetului Judeţean de Iniţiativă va organiza alegeri pentru Camerea Agricolă

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 11, 2013 with No Comments

Mâine, vineri 12 iulie 2013, va avea loc la Instituţia Prefectului în Sala Rotondă, începând cu ora 10, şedinţa de constituire a Comitetului Judeţean de Iniţiativă pentru formarea Camerei Agricole a Judeţului Arad.  Şedinţa se va desfăşura în virtutea  atribuţiilor conferite de art. 6    alin. 1 din Legea nr. 283/2010 privind camerele pentru agricultură, industrie alimentară, piscicultură, silvicultură şi dezvoltare rurală, modificată  şi completată prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 58/12.06.2013.

Până astăzi formele asociative din domeniile agriculturii şi conexe care activează în judeţul Arad se putut înscrie la Instituţia Prefectului pentru a face parte din Comitetul de Iniţiativă. Acesta va avea  maximum 11 membri printre care: un reprezentant al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în persoana directorului Direcţiei pentru Agricultură Arad, un reprezentant al Instituţiei Prefectului, un reprezentant al Consiliului Judeţean, un reprezentant al Asociaţiei Comunelor din România, respectiv  7 reprezentanţi propuşi de formele asociative.

Comitetul Judeţean de Iniţiativă are principala atribuţie de a organiza alegerile pentru Camera Agricolă Judeţeană care se vor desfăşura în baza procedurii cuprinse în legea 283/2010 cu modificările şi completările ulterioare.

No Comments

Comments for Comitetului Judeţean de Iniţiativă va organiza alegeri pentru Camerea Agricolă are now closed.