Comandantul ISU Arad a primit Diploma de Onoare pentru Serviciu Credincios

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 06, 2016 with No Comments

isu-1

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a conferit astăzi Diploma de Onoare pentru Serviciu Credincios în slujba județului Arad, comandantului ISU Arad, col. Ioan Bogdănescu. Acesta s-a retras astăzi din fruntea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, după o carieră de 36 de ani. Cu același prilej, președintele CJArad i-a înmânat d-lui comandant o plachetă și o icoană a Sfântului Nicolae, pentru a aminti de acest frumos eveniment din viața unui militar de carieră.

isu-2

La retragerea unei personalităţi a Aradului, care şi-a dedicat întreaga carieră judeţului nostru, ne încearcă o mare emoţie. Domnul colonel Ioan Bogdănescu este o personalitate autentică a Aradului – una care a ieşit în evidenţă nu cu vorbe multe şi meşteşugite, ci prin serviciul discret, dar eficient şi credincios pentru arădeni. Ioan Bogdănescu este un profesionist. În calitate de colaborator, am gestionat împreună evenimente importante ale Aradului, şi atât el, cât şi cei din subordinea sa, au avut mereu o conduită profesională ireproşabilă, o atitudine focalizată pe reacţia rapidă, pe răspunsuri şi soluţii. Şi nu e puţin lucru într-o ţară în care cu toţii am constatat că lipsa reacţiei rapide şi a soluţiilor reprezintă o problemă importantă. ISU este o instituţie fundamentală a societăţii noastre. Este una dintre cele mai credibile construcţii, şi pentru asta îi mulţumesc şi dlui Raed Arafat, care a înţeles că pentru funcţionarea ireproşabilă a acestei structuri ea trebuie populată cu profesionişti care sunt lăsaţi să ia decizii şi să le implementeze. ISU salvează vieţi, protejează şi ajută. Cu adevărat, serveşte comunitatea! Şi nu există suficiente cuvinte de recunoştinţă pentru acest misionariat deosebit! La retragerea domnului colonel Bogdănescu, insist asupra faptului că Aradul a fost unul dintre pionierii cei mai eficienţi ai activităţii de intervenţie în situaţii de urgenţă, fiindcă aici s-a coagulat o echipă de profesionişti în jurul unui lider. Cei 36 de ani de experienţă, dintre care peste 30 de serviciu în aceeaşi unitate, ne developează imaginea unui comandant cum nu mai sunt mulţi, astăzi, în instituţiile militarizate sau în cele civile. 

Domnule Bogdănescu,

Este o onoare să vă cunosc. A fost o onoare să lucrăm împreună. Vă doresc ca anii de pensie să fie cât mai mulţi, mai frumoşi şi lipsiţi de situaţii de urgenţă! În semn de apreciere şi recunoştinţă, din partea judeţului Arad, a Consiliului Judeţean, vă înmânez o diplomă de onoare pentru serviciul credincios, o medalie şi o icoană a Sfântului Nicolae, să vă păzească şi să vă ajute şi pe mai departe. Daţi-mi voie ca, în calitate oficială, să vă spun, cu toată aprecierea, milităreşte: SĂ TRĂIŢI!” a fost mesajul președintelui CJ Arad, Iustin Cionca

No Comments

Comments for Comandantul ISU Arad a primit Diploma de Onoare pentru Serviciu Credincios are now closed.