Codru Grădinariu: „Ce fac suporterii timișoreni… e treaba jandarmeriei”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 10, 2016 with No Comments

suporteri-poli

Mult discutata problemă a biletelor repartizate timișorenilor, a prezenței și a numărului acestora la Arad a fost și ea abordată în conferința de presă a clubului UTA, desfășurată azi.

 „O delegație de la Timișoara a ridicat biletele azi (n.a. ieri) pe bază de proces verbal. Am respectat ROAF-ul ad li­teram, situația locurilor puține era bineștiută de ei, căci jucăm pe acest sezon de mai bine un an de zile. Știm că situația nu e convenabilă pentru suporterii lui Poli, dar, la rândul lor, fanii noștri se vor confrunta cu ceva similar în retur. Ceea ce vrem să îi rugăm pe suporterii noștri ar fi ca la acest meci să vină la stadion cu o oră înainte de meci, pentru a-și găsi loc de parcare și a evita aglomerația la intrarea în stadion” a menționat Codru Grădinariu, managerul „Bătrânei Doamne”.

Întrebat dacă nu vor fi probleme, în condițiile în care fanii „alb-violeți” vor face deplasarea (așa cum au și anunțat) în număr mult mai mare decât locurile alocate lor pe stadion, directorul general al „Bătrânei Doamne” a precizat: „Bilete nu mai sunt de vânzare. Dar… nu le putem interzice să vină la Arad. Ce fac apoi, nu mai e treaba noastră. Spațiul din fața stadionului va fi închis de Jandarmerie, în rest nu știu unde ar putea sta pe toată durata meciului. Sper să se închidă strada, nu văd altă soluție. La Budapesta, când joacă naționala, se închide zona stadionului și mai pătrund în ea doar cei cu bilete, sau cei care dovedesc că locuiesc în zonă. Mai departe Jandarmeria decide. Noi am avut o întâlnire cu ei pe teme logistice legate de organizarea acestei partide, sunt convins că jandarmii vor face totul pentru a evita eventualele probleme”.

 

 

No Comments

Comments for Codru Grădinariu: „Ce fac suporterii timișoreni… e treaba jandarmeriei” are now closed.