„Clubul Copiilor din Cetate“, oaspeții Poliției Rutiere

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on iulie 15, 2015 with No Comments

La începutul acestei săptămâni, copiii care pe timp de vara sunt înscriși în „Clubul Copiilor din Cetate“ din cadrul Asociației Cetatea Voluntarilor Arad au fost oaspeții Politiei Rutiere.

Acolo unde le-a fost prezentată, de către polițistele de la Compartimentul de Prevenire și Analiză a Criminalității dotarea poliției – mașinile care fac “nino-nino”, motocicletele – și li s-a răspuns la toate întrebările pe care le-au pus.

Copiii au fost încântați să afle că polițiștii nu sunt întotdeauna “bau-bau”, mai mult pot fi simpatici, drăguți și glumeți. Iar la sfârșitul întâlnirii au fost așteptați în sala de instructaj a agenților de poliție rutieră, fiind recompensați pentru cumințenia lor cu mici cadouri simbolice, realizate în colaborare cu ATOP.

Au desenat, au cântat, au făcut poze pe tot parcursul vizitei, iar surpriza cea mai frumoasă pentru ei a fost gustărica dinaintea plecării, pregătită cu drag de polițiștii rutieri.

Colaborarea cu IPJ Arad s-a transformat demult în prietenie între membrii Asociației Cetatea Voluntarilor Arad polițiști, copii și voluntari, toți asteptând cu nerăbdare următoarea întâlnire.

[nggallery id=339]

 

 

 

No Comments

Comments for „Clubul Copiilor din Cetate“, oaspeții Poliției Rutiere are now closed.