Cioloș și USR vor legalizarea drogurilor!

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , ,

Published on februarie 03, 2024 with No Comments

Nu cred că există o zi în care mass-media să nu prezinte tragedii care au la bază consumul de droguri, mai ales în rândul tinerilor. Din nefericire acest flagel a pătruns cu o rapiditate incomensurabilă și în țara noastră, problema comună în rândul tinerilor și chiar al celor cu vârste foarte fragede este consumul de droguri. Uneori curiozitatea, presiunea colegilor și disponibilitatea de a procura substanțe psihotrope sau droguri sintetice la prețuri foarte accesibile sunt factori de mare risc, care pot provoca dependență în rândul adolescenților.

Inexplicabil faptul cum acest Dacian Cioloș și USR susțin legalizarea drogurilor în contextul în care se cere o mobilizare generală pentru a ajuta la combaterea acestui flagel. Denumirea dată de către ministrul justiției Cătălin Predoiu acestei formațiuni politice(n.r. USR) i se potrivește ca o mănușă, 3 litere=3 grame.

PNL nu poate să stea și să privească această campanie electorală nocivă promovată de USR și Dacian Cioloș și declară că are trei proiecte legislative prioritare pentru combaterea traficului și consumului de droguri:

  1. Registrul traficanților de droguri
  2. Legea „2 Mai”- pedepse mai aspre pentru șoferii prinși în trafic sub influiența drogurilor
  3. Înființarea a opt centre regionale de dezintoxicare pentru consumatorii de droguri

Consumul de droguri tot mai ridicat în cazul tinerilor este o problemă foarte severă si trebuie combătută cât se poate de urgent, iar un politician ca Dacian Cioloș sau o formațiune ca USR nu au ce să caute pe scena politică a țării și mai ales pe cea europeană.

(photo source: Facebook / Dacian Ciolos)

 

No Comments

Comments for Cioloș și USR vor legalizarea drogurilor! are now closed.