Cine va juca pe Wembley în septembrie?

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 30, 2013 with No Comments

Cupa “Hagi Danone”, ediţia 2013 a ajuns la final. Cele mai bune echipe de juniori din România, câştigătoarele celor şapte etape disputate anul acesta şi campioana en-titre Atletico Arad 2001, participă începândde mâine 31 mai, până pe 1 iunie la turneul final, ce se va derula pe arena “Francisc Neuman” din Arad.

Cele opt echipe se vor întrece, în joc fiind marele premiu, participarea la Cupa Mondială “Danone”, eveniment ce se va desfăşura în perioada 5-7 septembrie pe arena Wembley din Londra.

La startul ediţiei cu numărul şase se vor alinia următoarele echipe: campioana ediţiei 2012, Atletico Arad 2001, CFR Cluj, Oţelul Galaţi, CSS Corabia, SC Junior Vaslui, Interstar Sibiu, Electrica Timişoara şi Petrolul Ploieşti. Acestea vor fi împărţite în două grupe de câte patru echipe, urmândca primele două din fiecare grupă să se califice în semifinale.

“Vreau să mulţumesc gazdelor pentru modul în care au organizat finala din ediţia trecută. Ne-am întors cu plăcere şi de această dată la Arad, dar singura noastră părere de rău, este faptul că nu am putut lega acest eveniment de promovarea echipei fanion a Aradului, UTA. Vreau pe această cale să urez succes tuturor competitoarelor, şi cel mai bun să câştige, să ne reprezinte cu cinste pe Wembley, în luna septembrie”- a declarat Dorin Focşeneanu, organizator Cupa “Hagi Danone”

Mâine se vor disputa meciurile din grupa A, de la orele 08.30, 11.30 şi 18.00, iar partidele din grupa B se vor derula de la orele 9.30, 12.30 şi 19.00,  urmând ca sâmbătă să aibă loc semifinalele de la orele 9.00, iar finala de la orele 16.00.

De menţionat faptul că la finala de sâmbătă va fi prezent la Arad şi ambasadorul acestei competiţii, Gheorghe Hagi. Tot sâmbătă vor fi premiaţi foşti jucători ai UTA-ei, componenţi ai echipei care în anii “70 elimina Feynoord Roterdam.

“Gică” Hagi împreună cu Danone România încurajează tinerele talente să devină campioni, îndrumându-I spre o alimentaţie sănătoasă, echilibrată bazată pe sport.

“Pentru mine înseamnă foarte mult să-i văd pe aceşti copii, cât de mult îşi doresc să reuşească. Cu ajutorul nostru şi cu încrederea pe care le-o acordăm, cu siguranţă că vor ajunge să-şi îndeplinească visul, acela de a ajunge fotbalişti la cel mai înalt nivel. Acum sunt doar la început, dar sper că peste ani, când vor ajunge acolo sus , să nu uite că drumul lor a început aici, la Cupa “Hagi Danone”- a declarat Gheorghe Hagi, ambasadorul Cupei “Hagi Danone”

 Pe lângă organizatorii principali Fundaţia “Gheorghe Hagi” şi Danone România, un aport deosebit a venit din partea Asociaţiei de Fotbal Arad, prin preşedintele Dorel Cura, secretarul general Vasile Rad, şi Gabor Biro.

No Comments

Comments for Cine va juca pe Wembley în septembrie? are now closed.