Cică Sala Polivalentă și Bazinul acoperit Delfinul vor fi reabilitate

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on februarie 15, 2018 with No Comments

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad a înaintat  în aceste zile  solicitări către Compania Naţională de Investiţii (CNI), privind reabilitarea, modernizarea și dotarea Sălii Sporturilor Victoria din Arad și a bazinului acoperit Delfinul.

În acest sens se dorește ca în viitorul apropiat atât Sala Polivalentă cât și Bazinul acoperit Delfinul să intre într-un program de reabilitare și modernizare totală.

La Sala Sporturilor Victoria se dorește pe lângă reabilitarea totală  acoperișului, a instalațiilor de încălzire, electrice, și adaptarea căilor de acces în tribune pentru persoane cu dizabilități. De asemenea se dorește dotarea sălii cu aparatura sportivă: tabelă electronică multisport conform normelor federaţiilor de baschet, handbal, volei, tenis, mini-fotbal, badminton şi gimnastică; panouri baschet, porţi handbal, fileu volei, tenis şi badminton şi scaun arbitru, aparatură gimnastică artistică; sistem electronic acces sportivi şi public (turnicheţi).

În cazul  Bazinului acoperit Delfinul, pe lângă reabilitarea cuvei și a acoperișului se dorește reabilitare și extindere instalație de încălzire, preparare și menținere apă caldă menajeră care să cuprindă trei surse de energie: agent primar (sursă existentă cu instalații aferente), gaz natural și energie solară, dotare cu centrala termică pe gaz natural precum și un sistem solar cu panouri solare și schimbatoare de caldură.In cazul dotarilor se vrea tabelă electronica multisport precum și sistem de cronometraj plecare și sosire conform normelor federațiilor sportive: natație și polo.

 

No Comments

Comments for Cică Sala Polivalentă și Bazinul acoperit Delfinul vor fi reabilitate are now closed.