Cercetat pentru furtul unei biciclete

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 17, 2018 with No Comments

Polițiștii orașului Lipova au identificat un tânăr, bănuit de furtul unei biciclete de damă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 19 august a.c., tânărul de 18 ani din Zăbrani, în timp ce se afla în incinta unui ștrand din Lipova, ar fi sustras o bicicletă de damă lăsată neasigurată în rastel.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Infracțiuni rutiere

 

Polițiștii rutieri au depistat ieri în trafic doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii au depistat în trafic, un bărbat de 40 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și o alcoolemie de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A mai fost depistat conducând fără a deține permis de conducere, pe raza localității Pâncota, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

19 permise reținute de polițiștii rutieri în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 192 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 97.000 de lei.

Dintre acestea, 52 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 140 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Cercetat pentru furtul unei biciclete are now closed.