Centura de nord a comunei Vladimirescu, un proiect al Consiliului Județean Arad, prinde contur

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on mai 18, 2023 with No Comments

Centura de nord a comunei Vladimirescu, un proiect al Consiliului Județean Arad, prinde contur. În ședința de astăzi, Consiliul Județean a preluat de la comuna Vladimirescu trei parcele de teren, cu suprafață totală de 1750 m.p.

„Astăzi, am mai făcut un pas pentru modernizarea acestui drum, care va fi practic centura de nord a localității Vladimirescu. Am preluat drumul de la comuna Vladimirescu și l-am trecut în patrimoniul nostru, pentru a putea demara lucrarea. Prin această investiție, direcționăm traficul spre Șiria în afara localității Vladimirescu, prin fostul Combinat Chimic. Este o lucrare realizată din fondurile proprii ale Consiliului Județean Arad”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Centura de nord a localității Vladimirescu, tronsonul care face legătura dintre DN7 și drumul Vladimirescu-Horia (prin Combinatul Chimic) va avea o lungime de 3,5 kilometri, o platformă a drumului de 8 metri (6,5 m partea carosabilă + 2×0,75 m acostamente), un sens giratoriu și vor fi instalate toate elementele necesare pentru un drum sigur: marcaje, indicatoare, parapete, butoni de sticlă reflectorizanți, butoni rutieri solari și șanțuri protejate.

No Comments

There are currently no comments on Centura de nord a comunei Vladimirescu, un proiect al Consiliului Județean Arad, prinde contur. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.