Caravana Concursului Județean de Frumusețe „Miss Arad 2019“ la Pecica

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on martie 05, 2019 with No Comments

Caravana Concursului Județean de Frumusețe  „Miss Arad 2019“, coordonată de  Adela Czebely a început, la sfârșitul săptămânii trecute, la Pecica.

Cu sprijinul directorilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr“ din oraș, prof. Toth Daniel și prof. Karkus Blazena, comitetul organizatoric a participat la o întâlnire de informare cu elevele unității de învățământ.

Întâlnirea a avut ca subiect organizarea primei ediții a concursului local de frumusețe „Miss Pecica“.

În cadrul acțiunii, Alexia Ploscaru, Miss Arad 2018 și Nicoleta Șușcă, fostă reprezentantă a orașului Pecica la faza județeană, au descris experiența lor în urma participării la acest proiect.

Concursul ar urma să fie organizat în cadrul Zilelor Orașului Pecica, în data de 11 mai, în parteneriat cu Primăria Orașului Pecica. La competiție pot participa si fetele din satele aparținătoare Bodrogu Vechi, Sederhat și Turnu

Câștigătoarea concursului se va califica automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în această vară. Criteriile de selecție cuprind înălțimea minimă de 1,60 m, să fie necăsătorite și să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani.

Fetele care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe pagina de Facebook „Miss Pecica Oficial“ sau la adresa de mailmisspecica@yahoo.com, până la data de 04.05.2019.

La începutul verii se va desfășura și preselecția oficială Miss Arad, unde vor putea participa toate domnișoarele, indiferent de localitatea arădeană de unde provin.

No Comments

Comments for Caravana Concursului Județean de Frumusețe „Miss Arad 2019“ la Pecica are now closed.