Cantonament şi competitie internaţională de baschet în fotoliu rulant la Cluj-Napoca

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 18, 2013 with No Comments

Recent s-a desfăşurat la Cluj-Napoca  un cantonament şi o competiţie internaţională de baschet în fotoliu rulant , organizată de către Comitetul Naţional Paralimpic(CNP) împreuna cu Federatia Internaţională de Baschet în Fotoliu Rulant (IWBF).

Locul de desfăşurare a fost Sala Sporturilor “ Horea Demian” din Cluj Napoca.
De la Federatia Internaţională de Baschet în Fotoliu Rulant au fost prezenti 2 antrenori: Maurice Hammerton (Marea Britanie) si Douwe de Wit (Olanda) şi un clasificator Hans Vorsteveld (Olanda).

Clubul Sportiv “Temerarii-Arad” a participat la acest eveniment cu o echipă formată din 6 sportivi: Gelu Vrabie, Gabriel-Ovidiu Dronca, Ionuţ Grosu, Adrian Stase, Constantin Bracon şi Ion Talpă , alături de antrenoarea Anca-Mădălina Pălie şi un însoţitor Dragoş Pălie.

Au mai fost prezente echipele : CCSH Lamont Cluj, CS Cumpără Responsabil Braşov, ASJSPD Constanţa şi o echipă mixtă formată din sportivi din Serbia şi Bulgaria.

Cantonamentul s-a desfăşurat în perioada 9-11 iulie.S-au efectuat zilnic 2 antrenamente pe durata de 3 ore fiecare sub indrumarea antrenorilor de la Federatia Internaţională de Baschet în Fotoliu Rulant (IWBF).
Competiţia s-a desfăşurat în zilele de 12 si 13 iulie, în fiecare zi jucandu-se 5 meciuri.

Echipa arădeană a jucat cu fiecare echipă în parte şi a câstigat 2 meciuri: cele împotriva ASJSPD Constanţa(35-14) şi împotriva echipei sârbo-bulgară33-26), pierzând în faţa celor de la CS Cumpără Responsabil Braşov(29-30) şi CCSH Lamont Cluj(28-34).

Temerarii au jucat ultimul meci din turneu împotriva celor de la CCSH Lamont Cluj şi a pierdut (28-34), clasându-se pe locul 4. A fost un meci foarte echilibrat echipa din cluj-Napoca detasandu-se în ultimul minut de joc.

C.S. Temerarii-Arad şi CS Cumpără Responsabil Braşov au avut fiecare cate 2 meciuri câştigate şi 2 meciuri pierdute, departajarea facându-se la coşaveraj(cei din Braşov au avut un punct mai mult).

Clasamentul final a fost: Echipa sârbo-bulgară, CCSH Lamont Cluj, CS Cumpără Responsabil Braşov, C.S.Temerarii-Arad şi ASJSPD Constanţa.

Conducerea Clubului Sportiv “Temerarii-Arad” multumeşte domnului Simion Ioan Apreutese, domnului Robert Dronca, d-nei Ecaterina Rădulescu şi d-şoarei Carmen Rădulescu, pentru ajutorul acordat cu ocazia acestei deplasări.

No Comments

Comments for Cantonament şi competitie internaţională de baschet în fotoliu rulant la Cluj-Napoca are now closed.