Campionii României printre elevii de la Școala Gimnazială Zădăreni

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 19, 2018 with No Comments

În 18 ianuarie 2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a continuat acțiunile din cadrul programului lansat de către Ministerul Tineretului și Sportului intitulat “Campionii României în școală, liceu și universitate” la Școala Gimnazială  Zădăreni.

Invitații de astăzi au fost domnul Adrian Todor, dublu Campion Balcanic și medaliat la Campionatele Europene la tir cu pistolul, actualmente deputat și membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport din Parlamentul României și Jigău Adrian, multiplu medaliat la Campionatele Europene si Campionatele Mondiale de haltere și participant la Jocurile Olimpice de la Sydney Australia în anul 2000 și Atena Grecia  în anul 2004, actualmente antrenor de haltere la CSM Arad.

Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat domnul director executiv Gavra Cristian, domnul director executiv adjunct Cuedan Dan și doamna Nica Liliana, expert superior.

Mulțumim totodată conducerii Școlii Gimnaziale Zădăreni și în special domnului director Popa Alexandru și domnului profesor de educatie fizică și sport  Șortan Adrian pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii.

No Comments

Comments for Campionii României printre elevii de la Școala Gimnazială Zădăreni are now closed.