Campania “Moș Crăciun există”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 07, 2016 with No Comments

mos-craciun-exista

Campania “Moș Crăciun există” este o campanie în cadrul căreia peste 500 de copii din municipiul și județul Arad vor primi cadouri de Crăciun din partea unor tineri inimoși, desfășurarea acesteia urmând să aibă loc în perioada 05.11.2016 – 19.12.2016

„Eu mă consider norocos. Deși sub costum, an de an, erau de fapt părinții, moșul nu m-a dezamăgit niciodată și era sfânt pentru mine, așa cum ar trebui să fie pentru orice copil.

De trei ani mă implic în diferite proiecte caritabile și vă spun că am o satisfacție enormă când văd un „omuleț” care se bucură pentru o jucărie, cum mă bucuram și eu pe vremea când eram copil. Acum este rândul meu să vă spun că Moș Crăciun există.

Noi am avut parte de un Moș Crăciun în fiecare iarnă. Suntem acum în stare să fim Moș Crăciun pentru alții? Dacă răspunsul este DA, vă invit în următoarea perioadă  să facem minuni, împreună!” a precizat promotorul acestei campanii,  Alexandru Şipoş.

Arădeni de toate vârstele, sunteți invitați să deveniți ajutoarele lui Moș Crăciun. Împreună scriem aceasta poveste magică! Contact: 0757.727.984 – Alexandru Şipoş

Vă mulțumesc!

 

No Comments

Comments for Campania “Moș Crăciun există” are now closed.