Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează o misiune economică în Ungaria

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 13, 2014 with No Comments

În perioada 27 – 28 februarie Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) a judeţului Arad organizează, o misiune economică în marja lucrărilor Comisiei mixte de cooperare economică româno-maghiare, ce va avea loc la Budapesta.

Evenimentul va fi organizat de Ministerului Economiei (ME), în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). Oamenii de afaceri români care vor face parte din misiunea economică vor avea ocazia să participe la forumul economic româno-maghiar, organizat pe data de 27 februarie. Evenimentul este destinat a facilita dialogul companiilor româneşti cu potenţiali parteneri maghiari şi va constitui un bun prilej pentru firmele româneşti participante de a-şi promova şi consolida activitatea de export pe piaţa maghiară. Domeniile de interes vizate de partea română, cuprinse în Protocolul Comisiei mixte sunt: energie, agricultură, IT, protecţia mediului, cooperare industrială, transport, turism, cooperarea transfrontalieră şi IMM-urile.

No Comments

Comments for Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează o misiune economică în Ungaria are now closed.