Călin Popescu Tăriceanu nu respectă statutul Partidului Național Liberal

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 26, 2014 with No Comments

Simona Iorgovan, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Arad, s-a declarat în asentimentul deputatului Lucia-Ana Varga, liderul femeilor liberale din România, care consideră că senatorul Călin Popescu Tăriceanu nu respectă statutul Partidului Național Liberal și încalcă deciziile luate în organele de conducere.Aceasta a reamintit că Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal a decis, cu o majoritate covârșitoare, să nu m

ai continue colaborarea în cadrul USL. Motivul încetării colaborării în această alianță este că PSD nu a dorit să susțină politicile liberale în sprijinul cetățenilor. Aceste politici trebuiau să fie continuate și implementate de oameni de valoare, integri și competenți precum Klaus Iohannis, a cărui credibilitate și prestație politică este foarte bine percepută de cetățeni. Domnul Călin Popescu Tăriceanu trebuie să respecte poziția Partidului Național Liberal, discutată și hotărâtă în ședința de ieri, și nu să poarte negocieri în direcții diferite decât cele votate în Delegația Permanentă a PNL.

„Încă de sâmbătă, Delegaţia Permanentă a OFL s-a pronunţat în favoarea deciziei Delegaţiei Permanente a PNL. De aceea, noi susţinem în totalitate măsurile luate de liderii noştri şi dezavuăm orice încercare de negociere pe care domnul Tăriceanu ar putea-o face, în numele PNL, în diferite direcţii. Domnia sa trebuie să respecte poziţia PNL hotărâtă în şedinţa Delegaţiei Permanente de marţi”, a declarat Simona Iorgovan.

No Comments

Comments for Călin Popescu Tăriceanu nu respectă statutul Partidului Național Liberal are now closed.