Călin Bibarț: “În octombrie începem lucrările de schimbare a gazonului pe stadion!”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on septembrie 14, 2023 with No Comments

Joi, 14 septembrie 2023, în Sala Regina Maria din cadrul Palatului Administrativ a avut loc o întâlnire de lucru privind începerea lucrărilor de schimbare a gazonului pe stadionul “Francisc Neuman”. La discuție au participat: antrenorul Mircea Rednic, reprezentanți ai FC UTA, ai Suporter Club UTA,  Recons, firma care a câştigat licitația, Sports Fields, departamentul tehnic al Primăriei, viceprimarul Lazăr Faur şi primarul Călin Bibarț.

În urma întâlnirii s-a decis ca lucrările să înceapă în luna octombrie a acestui an. Documentația necesară pentru demararea proiectului este în curs de autorizare, în curând urmând să anunțăm data exactă de începere a lucrărilor.

Cu siguranță meciul UTA – Voluntari din 30 septembrie se va juca, încă, pe stadionul “Francisc Neuman”.

“Înțeleg poziția fiecărei părți, atât a staff-ului tehnic, a suporterilor şi a clubului. Depindem de perioada de vegetație, de legislația privind cheltuirea banilor publici, şi pe cât posibil de meciurile echipei. Am decis să luăm în considerare opinia specialiştilor care spun că toamna este perioada optimă pentru schimbarea gazonului. Constructorul a garantat că va finaliza întreaga lucrare astfel încât echipa să revină pe stadion în luna ianuarie.” a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

 

No Comments

Comments for Călin Bibarț: “În octombrie începem lucrările de schimbare a gazonului pe stadion!” are now closed.