Călin Bibarț: „Ceea ce vor reprezentanții PSD este populist și ilegal!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 14, 2016 with No Comments

15034397_1284749914898194_1176612386_o

Referitor la solicitarea de convocare a CLM inițiată de consilierii municipali reprezentanți ai PSD și ALDE care propun două proiecte de hotărâri privind CET, viceprimarul municipiului Arad domnul Călin Bibarț a transmis următorul punct de vedere:

Ceea ce vor reprezentanții PSD este populist și ilegal! Consiliul Local nu are cum să decidă când și cum se face plata salariilor într-o societate comercială. De altfel este și fără obiect, întrucât CET a informat municipalitatea prin adresa nr.5351/14.11.2016 că salariile angajaților sunt achitate la zi. În privința înființării comisiei de analiză și verificare la CET cu membri CLM, oameni politici, acest proiect al PSD este o glumă proastă, se știe foarte bine că din data de 2 noiembrie am constituit deja o comisie formată din specialiști, care vor prezenta raportul plenului CLM.

Politicienii PSD din Consiliul Local din păcate vor să facă doar politică, nu și administrație. Dacă doreau într-adevăr să facă administrație ar fi votat acum o săptămână preluarea punctelor termice în patrimoniul orașului și nu ar fi pus Aradul în risc de a pierde 9,4 milioane CHF fonduri nerambursabile destinate tocmai modernizării sistemului de termoficare. “

No Comments

Comments for Călin Bibarț: „Ceea ce vor reprezentanții PSD este populist și ilegal!” are now closed.