Bugetul votat permite investiții record din fonduri europene!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on decembrie 21, 2023 with No Comments

Bugetul votat miercuri permite creșterea investițiilor prin ponderea mare a fondurilor europene, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea. România va beneficia în 2024 de investiții record datorită PNRR și POR 2021 – 2027.

„România are la dispoziție fonduri generoase pentru reforme și investiții, problema acum nu este legată de lipsa fondurilor ci de capacitatea de a le folosi eficient, prin investiții și reforme. Ne așteptăm ca în 2024 să utilizăm din plin banii accesați prin PNRR și POR 2021 – 2027, așa cum se vede și din bugetul de stat adoptat, în care avem o creștere mare a investițiilor în domenii cheie: infrastructură, școli și campusuri, digitalizare și construcția de noi spitale. Aceste investiții semnificative sunt esențiale și pentru economie, prin susținerea locurilor de muncă”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

„Scandalul făcut în Parlament de AUR și USR arată că opoziția nu are maturitatea necesară să își asume responsabilități reale. Noi am votat bugetul pentru 2024, în care fondurile europene ne permit să ducem fonduri importante pentru Investiții. Și la Arad, avem proiecte mari care vor continua anul viitor. Este corect să ne respectăm cuvântul față de pensionari și profesori, fără să impunem impozite noi. Un buget asumat de Guvern, care trebuie să performeze în derularea investițiilor și colectarea mai eficientă a banilor”, a declarat deputatul liberal arădean.

No Comments

Comments for Bugetul votat permite investiții record din fonduri europene! are now closed.