Bogdan Faur : „Tinerii reprezentaţi de vologerul Selly trebuie luaţi în seamă!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on aprilie 08, 2019 with No Comments

Bogdan Faur, prim-vicepreşedinte TNL Arad, apreciază modul în care un tânăr elev şi volger de succes cu peseudonimul Selly a luat atitudine faţă de educaţie şi modelele propuse de societate.

Mă regăsesc în ceea ce a spus Selly, în special cu privire la educaţie. El a spus foarte bine că şcoala trebuie să pregătească tinerii pentru viitor, ceea ce noi nu se întâmplă acum. Sunt şi eu de acord că şcoala trebuie să ne pregătească pentru viaţă, să avem educaţie civică de calitate, să învăţăm economie aplicată, să învăţăm ce înseamnă corupţia şi care sunt consecinţele ei, ce atribuţii are preşedintele, ce atribuţii au instituţiile. În acest moment, cei care decid pentru învăţământ nu respectă cu adevărat educaţia şi elevii. El a cerut manuale actualizate şi metode de predare moderne. Învăţământul trebuie orientat spre nevoile elevilor şi părerea elevilor trebuie să conteze. Selly este unul dintre tinerii care învaţă bine, înţelege sistemul şi problemele sale.

Cred că politicienii, oamenii care iau decizii ar trebui să asculte tinerii, să le asculte argumentele şi să nu mai meargă pe acelaşi drum greşit. Respectul înseamnă să repună şcoala pe un drum corect, care să producă tineri pregătiţi pentru societate”, a spus Bogdan Faur.

 

 

No Comments

Comments for Bogdan Faur : „Tinerii reprezentaţi de vologerul Selly trebuie luaţi în seamă!” are now closed.