Bilete virtuale la UTA-Chindia

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Published on octombrie 28, 2021 with No Comments

Clubul UTA anunță punerea în vânzare de bilete virtuale pentru partida UTA-Chindia Târgoviște. Amănunte sunt oferite în următorul comunicat:

„Meciul dintre UTA și Chindia Târgoviște va fi primul al echipei noastre care se va juca fără spectatori în acest sezon, la Arad.

Atmosfera creată de fani pe Arena Francisc Neuman a fost incredibilă. Cinci dintre cele șapte meciuri s-au disputat cu casa închisă, iar pe această cale le mulțumim fanilor pentru atașamentul pe care l-au arătat.

Din pricina condițiilor impuse de autorități, arena arădeană va fi din nou goală, însă suporterii pot fi alături în continuare de noi, chiar dacă nu fizic. Pentru meciul cu Chindia Târgoviște, esențial pentru menținerea în zona de play-off, fanii pot achiziționa bilete virtuale și să ne susțină așa cum doar un public unic, cum e cel de la Arad, o poate face.

Prețurile sunt următoarele:

Peluza “Iosif Petschovsky”: 10 lei

Tribuna 2: 20 lei

Tribuna 1 “Coco Dumitrescu”: 30 lei

VIP: 100 lei

Acestea pot fi achiziționate de pe uta-arad.ro începând de joi, ora 10:00, secțiunea ticketing, dar și fizic, de la sediul clubului, Calea Victoriei, nr. 20, între orele 10:00 și 14:00, joi, vineri și luni”.

No Comments

Comments for Bilete virtuale la UTA-Chindia are now closed.