Bilete și reguli la UTA – Sepsi

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 01, 2022 with No Comments

Clubul UTA vinde începând de azi bilete la partida ce va avea loc sâmbătă, de la ora 13,30, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, partida de debut pe banca tehnică a lui Ionuț Badea. Conform regulilor pandemiei, doar 30% din capacitatea arenei „Francisc Neuman” poate fi ocupată, urmând să mai fie scoase a vânzare aproximativ 1000 de tichete.

Primele se pot achiziționa on-line, azi, începând cu ora 16.00, pe site-ul uta-arad.ro. Al doilea calup de bilete pentru confruntarea cu gruparea din Sfântu Gheorghe se vor pune în vânzare la arena din Calea Aurel Vlaicu, vineri (între orele 15.00 și 19.00) și sâmbătă (între orele 9.00 și 13.00), dacă nu se vor epuiza.

Prețul biletelor este identic cu cel de la partida cu Gaz Metan Mediaș: Peluza „Iosif Petschovsky” – 30 de lei; Tribuna II – 45 de lei; Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului, însă aceste bilete reduse pot fi achiziționate doar de la stadion, nu și online.

Accesul la meci se va face în același mod, pe baza unor brățări. Abonații și posesorii de bilete pot primi aceste brățări doar pe baza certificatelor verzi sau a unor teste Covid negative. Suporterii își pot face teste antigen și la Arena „Francisc Neuman”, la prețul de 20 de lei.

Programul de eliberare al brățărilor și cel de testare este următorul: vineri, între orele 15.00 și 19.00; sâmbătă, între orele 9.00 și 13.00. Având în vedere situația pandemică actuală, clubul recomandă fanilor să opteze pentru eliberarea brățărilor sau testare vineri sau sâmbătă, până cel târziu la ora 11.00, pentru a fi evitate eventualele aglomerări.

Foto: uta-arad.ro

No Comments

Comments for Bilete și reguli la UTA – Sepsi are now closed.