Bărbații au fost cei care au călcat legea în trafic

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 10, 2017 with No Comments

politia8

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat în trafic, pe strada Cocorilor din municipiu, un tânăr de 22 de ani iar pe strada Vasile Conta, un bărbat de 59 de ani, în timp ce conduceau autoturisme având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 4 ianuarie a.c..

Au mai fost depistați conducând autoturisme neînmatriculate: pe raza localității Vladimirescu, un bărbat de 47 de ani, din Târnova, și pe DN 79A, pe raza localității Șicula, un bărbat de 53 de ani, cetățean italian, în timp ce conduceau autoturisme având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 6 ianuarie a.c..

Pe numele celor în cauză au dost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Un alt tânăr, de 20 de ani, din Lipova, a fost depistat în trafic, pe raza aceleiași localități, în timp ce conducea un autoturism fără  a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deține permis de conducere.

No Comments

Comments for Bărbații au fost cei care au călcat legea în trafic are now closed.