Balta de la Macea o oază de liniște și verdeață unde chiar se prinde pește

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: ,

Published on august 05, 2021 with No Comments

Cum suntem pescari împătimiți, Mureșul e mare, Crișurile la fel am plecat să ne testăm bețele pe baltă, o baltă populată cu crap în special, dar și caras sau chiar pești răpitori. O astfel de baltă unde am ieșit la sfârșit de săptămână și ne-am destins în mijlocul naturii este cea de la Macea din județul Arad. Pentru o zi de pescuit, fiecare pescar trebuie să plătească o taxă de 40 de lei, în baza căreia poate folosi trei undițe cu maxim două cârlige pe fir, cu care să-ți arăți talentul dar și norocul. La finalul partied fiecare pescar care a achitat taxa poate reține două bucăți de crap sau amur până în trei kg.

Am văzut aici o baltă modernizată cu filigorii, bănci, grătare, toalete, un loc unde chiar te poți simți ca într-o vacanță fie ea și de o zi, totul grație trudei și dedicării membrilor Asociației „Pescarul Măcean” care a văzut un potențial în balta de la Macea.

Am ajuns dimineața pe la 06.00, odată cu deschiderea bălții, am întâlnit o gazda foarte primitoare care din start, așa cum era normal ne-a făcut cunoscut regulamentul, după care ne-am ales standurile și am început pescuitul. A fost bine, am prins câțiva crapi, am și scăpat câțiva ne-a mai oboist un pic somnul pitic, dar dacă ești pescar de meserie ai antidotul împotriva lui. Am plecar pe la 14.00 când încă peștele mânca, dar ne-a cam toropit cele 32 de grade de afară.

După această partidă de pescuit la Balta Macea, atât eu cât și prietenii cu care am fost am rămas cu un gust dulce, iar când ne-am despărțit de gazda am promis că ne vom întoarce. O vom face cu siguranță și recomand din toată inima această baltă celor ce vor să prindă pește.

Pentru informații suplimentare:

Tel:  0773 847 911

 

FIR ÎNTINS!

No Comments

Comments for Balta de la Macea o oază de liniște și verdeață unde chiar se prinde pește are now closed.