Autorul unei înșelăciuni online, depistat de polițiștii din Pîncota

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iunie 26, 2018 with No Comments

Polițiștii orașului Pâncota au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 28 de ani, din județul Argeș, care, în urma unei comenzi online și plătită în avans, ar fi expediat solicitantului, un bărbat de pe raza localității Pâncota, un alt produs  decât cel comandat, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de înșelăciune.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Au condus fără permis

 

Polițiștii rutieri au depistat ieri pe șoselele arădene, doi bărbați și un minor care au condus fără permis.

Astfel, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme fără a deține permis de conducere: pe raza localității Târnova, un adolescent de 17 ani din aceeași localitate, iar pe raza municipiului, pe strada Griviței, un bărbat 28 de ani din Arad și pe Calea Radnei, un alt bărbat 28 de ani, din Șiria.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

A condus având o alcoolemie record

 

Polițiștii orașului Sebiș cercetează un bărbat pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 iunie a.c., polițiștii orașului Sebiș au depistat în trafic, pe Bulevardul Victoriei din aceeași localitate, un bărbat de 37 de ani din Dezna, în timp ce conducea un autoturism emanând halenă alcoolică. Motivând în fața polițiștilor că nu știe să sufle în aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la spitalul orășenesc Sebiș, unde, cu consimțământul acestuia, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 25 iunie, în baza buletinului de analiză toxicologică care prezenta alcoolemiile rezultate din cele două probe, respectiv 2,05 g./l. alcool pur în sânge la proba I și 1,95 g./l. alcool pur în sânge la proba II, polițiștii au dispus cercetarea penală a conducătorului auto.

În prezent, pe numele celui în cauză este întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenta alcoolului.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 208 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 72.000 de lei.

Dintre acestea, 40 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 168 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și 13 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Autorul unei înșelăciuni online, depistat de polițiștii din Pîncota are now closed.