Autori unor furturi de telefoane mobile, identificați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on octombrie 11, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, bănuiți de furtul unor telefoane mobile.

Astfel, a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din Arad, care, în seara zilei de 12 august a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-o anexă a unei spălătorii auto de pe raza municipiului.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

A mai fost identificat un tânăr de 19 ani, care, în seara zilei de 30 august a.c., în timp ce se afla într-un local de pe raza municipiului, ar fi sustras din buzunarul unui bărbat un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, tânărul fiin cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor doi bărbați.

 

A condus cu permis de conducere fals

 

Polițiștii rutieri cercetează un bărbat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din Arad, care, la controlul documenteleor a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că permisul de conducere nu figurează în bazele de date, existând suspiciunea că este fals.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un doar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

 

A furat banii pentru plata utilităților

 

Polițiștii din Dieci cercetează un bărbat pentru furt calificat.

Polițiștii cercetează un bărbat de 33 de ani, din Dieci, care, în timp ce se afla în vizită la o femeie de pe raza aceleiași localități, profitând de ospitalitatea și neatenția acesteia, i-a sustras suma de 100 de lei, bani care erau destinați plății unei facturi de utilități.

Prejudiciul a fost recuperat, pe numele bărbatului în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei.

Dintre acestea, 43 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 144 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Autori unor furturi de telefoane mobile, identificați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale are now closed.