Au condus fără a avea dreptul

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 23, 2019 with No Comments

 

Polițiștii arădeni cercetează două persoane care au încălcat prevederile legale privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 53 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, pe raza localității Conop, având dreptul de a conduce anulat.

Pe Calea Timișorii din municipiu, a fost depistat de polițiștii de ordine publică un arădean de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce până în data de 18 martie a.c..

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei.

Dintre acestea, 14 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 90 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

No Comments

Comments for Au condus fără a avea dreptul are now closed.