Artistul Dan Merisca e de părere că: „Se poartă băieții subțiri și femeile cu forme!”

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , , ,

Published on iunie 24, 2015 with No Comments

Vedem pe taraba chioșcului de ziare o seamă de reviste dedicate bărbaților sau cele unde sunt prezentate vedetele și viața lor. În toate aceste reviste ne dăm seama că femeia promovată este cea filiformă, aceasta este considerată femeia sexy, senzuală, atrăgătoare. De aceea dietele pentru slăbit sunt la mare căutare. După mai multe studii efectuate se pare că bărbații obișnuiți preferă femeile voluptoase, cu forme bine definite.

Este un lucru normal ca la televizor sau pe stradă le place să admire femei trase prin inel, însă acasă preferă să se lipească în pat, să strângă în brațe o iubită cu forme feminine pronunţate.

Dar să vedem dacă lucrurile stau cam așa cum le-am descris eu mai sus, de aceea l-am abordat pe artistul, pe pictorul Dan Merisca, pe care l-am rugat să ne confirme sau bineînțeles să ne infirme aceste afirmații.

Rep: Dane, înainte de a dezvolta acest subiect te întreb sincer ce preferi femeiile „șnur” sau cele cu forme?

Dan Merisca: Sincer, nu pot să spun că le-aș ignora pe cele „șnur” cum le numești tu, dar aș opta pentru o femeie cu forme. Din cele mai vechi timpuri, bărbații au considerat femeia cu forme, voluptoasă, ca fiind un etalon al frumuseţii.

Rep: Ce s-a schimbat între timp?

Dan Merisca: După mine, nu mare lucru. Percepţia bărbaţilor a rămas aceeaşi chiar şi în ziua de azi. Un singur lucru cred că s-a schimbat. Percepția femeilor cu privire la corpul lor, a suferit schimbări majore.

Rep: Ce îi determină pe bărbaţi să fie atraşi de femeile cu forme voluptoase, crezi că sunt considerate mai bune la pat?

Dan Merisca: Cred că unul dintre motivele pentru care bărbaţii preferă pe mai departe femeile cu forme este acela că le consideră mai bune la pat. Pentru un bărbat este mai placut să atingă un posterior bine definit şi ferm decât să pui mâna pe un set de coaste, la fel ca pe un țambal.  Și părerea mea este că simt o plăcere mai mare atunci când sărută sânii naturali ai unei femei, decât atunci când pun mana pe o pereche de sâni siliconaţi. Eu ca și artist pot spune că naturaleţea câştigă întotdeauna în faţa artificialului, chiar dacă unii încearcă să mă convingă că e altfel.

Rep: Se spune că femeile mai plinuțe emană mai mult optimism, ce părere ai?

Dan Merisca: Sunt de părere că noi bărbații adorăm femeile care au o fire optimistă, sunt  mereu binedispuse, tocmai de aceea cred că suntem atraşi de doamnele şi domnişoarele care au forme voluptoase. Care e relevanța? Femeile cu forme voluptoase sunt mai spontane, nu se sfiesc să facă glume pe seama formelor pe care le au, sau să recunoască faptul că întotdeauna pot imbunătăţi ceva la ele. Femeile cu forme sunt o companie mai placută, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung, sper să nu-mi atrag ura din partea celor slabe, fără forme. Nu contest și ele sunt femei, au șarmul lor, dar m-ai întrebat părerea mea despre femeile cu forme. Haideți să vă povestesc o întâmplare recentă;

Era într-o seară de weekend, afară ploua infernal, ieșisem cu câțiva amici în oraș, dar din cauza vremii a trebuit să ne adăpostim într-un local. Ne-am așezat la o masă, eram trei băieți și două fete, am comandat fiecare ceva de băut, iar la un moment dat s-a așternut o liniște deplină. A intrat în local o femeie cu o privire, care parcă trecea prin tine, cu niște forme mai mult decat apetisante, cu o atitudine de prințesă si cu un tricou alb, mulat si extrem de ud, de la ploaia de afară. În acel moment nu doar noi băieții dar și fetele de la masa noastră și-au modificat instantaneu atitudinea, evident se vedea că erau deranjate de spectrul impozant al domnisoarei în cauză. Normal că au început să curgă criticile gen „nu vedeți că e obeză!”, „ce tupeu să poarteașa fustă la 90 de kg ale ei!”, „e frustrat balaurul”…etc.

Eu o vedeam superb, nicidecum obeză, balaur sau frustrată. Era mult mai sigura pe ea, era de-a dreptul seducatoare si ieșea mult mai evidență decât toate fetele de la masa mea. Siguranța ei era atat de vizibilă încât fetele de la masă au simțit că acea femeie, cu formele ei apetisante, putea în orice clipă să le fure iubitul. De ce? Pentru că noi, toți trei ne pierdusem de ceva vreme în formele pline, rotunjoare, ale frumoasei necunoscute. A fost ceva greu de spus în cuvinte.

Rep: Să înțeleg că te declari un fan al formelor?

Dan Merisca: Dacă mă declar fan? Da! Și nu orice fan ci fanul numărul 1.

Rep: Așa, artistul din tine ce sfaturi le-ar da bărbaților și de ce nu și femeilor?

Dan Merisca: Voi bărbaților, să credeti in voi! Să lăsati energia să curgă nestingherită prin trupul vostru! Să vă bucurati  de viață. Iar pe femei le sfătuiesc doar atât;  Să vă bucurați de trupul vostru, de toată energia voastră. Să vă bucurați că sunteti femei. Să știți că femeia este un dar! Să iubiți cu putere, cu romantism, cu pasiune. Să iubiti la nebunie. Voi femeile sunteti intruparea gratiei, a senzualitatii, a iubirii, a frumuseții. Voi sunteti femei divine, născute ca sa facă lumea mai frumoasă. Acesta este darul feminității pentru lumea aceasta. Prin voi, noi bărbații dorim ca viața noastră să devină bucurie!

No Comments

Comments for Artistul Dan Merisca e de părere că: „Se poartă băieții subțiri și femeile cu forme!” are now closed.