Arme şi muniţie deţinute ilegal depistate de poliţişti

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 20, 2014 with No Comments

Două arme de vânătoare semiautomate şi muniţie, deţinute ilegal, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, în această dimineaţă, de poliţiştii arădeni, în urma efectuării a două percheziţii, în localitatea Caporal Alexa. / Bărbatul care le deţinea a fost reţinut.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Arad, în baza autorizaţiilor emise de magistraţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au efectuat,în această dimineaţă,două percheziţii, la locuinţele unui bărbat, de 31 de ani, suspectat de contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit, la unul dintre imobile, două arme de vânătoare semiautomate, ambele calibru 12/1 mm şi 53 cartuşe de vânătoare cu alice, calibru 12 mm, cu capsele nepercutate.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că armele ar fi fost achiziţionate de cel în cauză din străinătate şi introduse în ţară ilegal, în cursul lunii decembrie 2012.

Armele şi cartuşele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I..

No Comments

Comments for Arme şi muniţie deţinute ilegal depistate de poliţişti are now closed.