Aradul va fi branșat în întregime la canalizarea menajeră pe banii primăriei

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 01, 2016 with No Comments

apa

Primăria Arad a alocat în acest an un buget de 1 milion de lei pentru a veni în sprijinul cetățenilor care nu au avut posibilitatea de a-și realiza branșamentele la rețeaua de canalizare menajeră.

Conform legii, în zonele cu acces la servicii de canalizare menajeră este obligatorie racordarea la rețea a tuturor gospodăriilor.

Primarul Aradului a precizat în cadrul conferinței de presă de astăzi că numărul celor care nu și-au realizat branșamentele până în prezent nu este foarte mare, fiind în general familii cu venituri modeste.

Municipalitatea va realiza aceste demersuri în interes public, pentru considerente de protecția mediului și pentru eficiența investițiilor realizate în extinderea și modernizarea rețelei de canalizare menajeră.

De asemenea, Primarul Aradului a anunțat că municipalitatea va analiza posibilitatea realizării pe viitor a racordurilor la rețeaua de canalizare pluvială, pentru a corecta situațiile în care la unele gospodării au dirijat apele pluviale în rețeaua menajeră, generându-se disfuncționalități în sistemul de colectare a apelor uzate în condiții de precipitații abundente.

No Comments

Comments for Aradul va fi branșat în întregime la canalizarea menajeră pe banii primăriei are now closed.