Arădenii beneficiază gratuit de hotspoturi internet

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on august 14, 2013 with No Comments

Începând de astăzi arădenii se pot conecta gratuit la internet în mai multe zone de pe raza municipiului prin wifi-ul www.aradhotspots.ro .  Serviciul asigură conexiunea internet wireless de mare viteză  și acoperă deja zona centrală a orașului.  Serviciul a fost lansat în mod oficial la finalul ședinței de consiliu local care a avut loc astăzi, când primarul și consilierii au coborât pe platoul Primăriei și alături de arădenii care se aflau în zonă s-au conectat la internet cu telefoanele mobile și laptop-uri.

În 30 de locații din municipiul Arad (zona centrală dar si alte zone publice) s-au instalat acces-point-uri de internet Wireless si camere web de panoramă care vor oferi  acces gratuit la internet și imagini reprezentative din municipiul Arad pe site-ul  www.aradhotspots.ro, realizat tot în cadrul acestui proiect.

Serviciul a fost realizat prin proiectul HOTSPOTS derulat de municipiul Arad cu fonduri europene în cadrul  Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013., în parteneriat cu orașul Oroshaza din Ungaria.

Cu ocazia lansării serviciului, primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă a declarat :  “Suntem bucuroși să punem la dispoziția arădenilor aceste Hotspoturi în preajma Zilelor Aradului. Prin acest proiect cu fonduri europene Aradul va fi orașul cu cea mai mare acoperire a serviciului de internet wifi gratuit din România iar reteaua de camere web va transmite imaginile pe internet pentru promovarea Aradului. Totodată, aceste echipamente vor fi integrate în sistemul de camere video pe care îl vom dezvolta pe raza municipiului Arad, pentru a crește gradul de siguranță al cetățenilor”

 

No Comments

Comments for Arădenii beneficiază gratuit de hotspoturi internet are now closed.