„Arădeni cu care ne mândrim” pentru rezultatele sportive excepționale obținute de Alenia Biringer!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on octombrie 30, 2023 with No Comments

Numeroasele medalii și titluri naționale, participările de prestigiu la competiții internaționale de gimnastică ritmică alcătuiesc un palmares sportiv impresionant pentru Alenia Biringer. Performanțele sportivei din Arad au fost remarcate de deputatul PNL Sergiu Bîlcea, care i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru întreaga activitate sportivă și pentru promovarea imaginii Aradului.

„Înainte să împlinească 18 ani, Alenia Biringer are un palmares impresionant la gimnastică ritmică: peste 200 de medalii, câștigătoare a campionatului național, participantă la Cupa Mondială și Campionatul European, sub îndrumarea antrenoarelor Daniela Chiriac și Tatiana Novikova! Pentru întreaga activitate sportivă și pentru promovarea imaginii Aradului, i-am acordat Aleniei diploma „Arădeni cu care ne mândrim”! M-am bucurat să aflu că, deși problemele medicale impun abandonarea carierei sportive atât de repede, începe o nouă etapă, aceea de antrenor! Felicitări și succes Alenia Biringer!”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

                                                                                 

No Comments

Comments for „Arădeni cu care ne mândrim” pentru rezultatele sportive excepționale obținute de Alenia Biringer! are now closed.