Aproximativ 60 de km de drumuri județene vor beneficia, în perioada imediat următoare, de lucrări de tratamente bituminoase

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on august 11, 2021 with No Comments

razvan cadar,tratamente bituminoase,madrigesti,gurahont

Lucrările se vor executa pe DJ 708, pe un tronson de aproximativ 17 km, între localitățile Mădrigești și intersecția cu DN 79A, în localitatea Gurahonț. Un alt tronson care va intra în lucrări este cel de la ieșirea din Cartierul Sânnicolaul Mic spre Fântânele, Frumușeni, Aluniș, Zăbrani, inclusiv intrarea în localitatea Neudorf. Tronsonul final pe care vor avea loc lucrări de tratamente bituminoase va fi la ieșirea din orașul Lipova spre Ususău, Dorgoș și Zăbalț. Ultimele două tronsoane au lungimea acumulată de 41 km.

„Tratamentele bituminoase ajută la protejarea suprafeței carosabile și îmbunătățesc condițiile de trafic și siguranța circulației. Aceste lucrări au rolul de a impermeabiliza infiltrațiile de apă care degradează suprafața drumului la acțiunea de îngheț – dezgheț, și mențin cel puțin 2 ani drumul în stare de viabilitate bună. În același timp, riscul apariției degradărilor este redus cu 90%”, a declarat Răzvan Cadar. Valoarea lucrărilor este de 1.645,112 lei fără TVA, iar fondurile sunt alocate din bugetul județului.

No Comments

Comments for Aproximativ 60 de km de drumuri județene vor beneficia, în perioada imediat următoare, de lucrări de tratamente bituminoase are now closed.