Antrenament cu public pentru Univ.Goldiş ICIM Arad în partida cu Oradea (FOTO)

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 15, 2014 with No Comments

Univ Goldiş ICIM nu a avut o misiune uşoară de îndeplinit în partida cu CSM Universitatea Oradea.  În sala Sporturilor “Victoria” din Arad în faţa a aproximativ 500 de spectator, elevele lui Jose Araujo s-au impus cu scorul de 70-37 (24-9, 17-13, 16-9, 13-6). A fost un meci sau mai bine zis un antrenament cu public, în care antrenorul portughez şi-a permis să trimită în teren rezervele. Chiar dacă au întâlnit o echipă mediocră, “linia a doua” a ICIM-ului nu cred, părerea mea, că s-a ridicat la un nivel cel puţin apropiat de “cinciul” de bază. Cu alte cuvinte ,nu cred că şi-au depăşit condiţia, lucru destul de îngrijorător pentru staff-ul tehnic arădean.

Pentru Univ Goldiş ICIM au evoluat: Williams 20 de puncte (1×3) şi 19 recuperări, Engelman 14 (2×3), Mercea 9 (1×3), Brosovszky 6 (2×3), Cosby 6 (1×3), Crăciun 6, Rhoads 4, Manta 3, Milovanovic 2, Moraru şi Manea.

Cea mai bună jucătoare a formaţiei de pe Crişul Negru a fost Ashford, cu 15 puncte (1×3) şi 9 recuperări, secondată de Price, 8 puncte şi 5 recuperări.

După această partidă, Univ Goldiş ICIM acumulează 37 de puncte şi rămâne pe primul loc în Liga Naţională de baschet feminine. Etapa viitoare galben-albastrele vor face deplasarea la Olimpia Braşov.

[nggallery id=102]

 

 

 

No Comments

Comments for Antrenament cu public pentru Univ.Goldiş ICIM Arad în partida cu Oradea (FOTO) are now closed.