ANATECOR, la cea de a XVIII-a ediţie/”Ştiinţele vieţii, împreună pentru binele omului”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 24, 2014 with No Comments

ANATECOR invită arădenii la Conferinţa Internaţională de Terapii Complementare, evenimen se ce se află, în acest an, la cea de-a  XVIII-a ediţie, având ca parteneri: Primăria Arad, Academia de Ştiinţe Medicale, Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad.

Conferinţa se va desfăşura la Palatul Cultural din Arad, în perioada 26-28 Septembrie, deschiderea oficială având loc vineri, 26 Septembrie, ora 13:00.

Tematica lucrărilor este stabilită pe trei domenii: regenerare psiho-fizică, armonizare sufletească şi desăvârşire spirituală.

Programul va fi axat pe:

- lucrări prezentate în plenul Conferinţei

- workshop-uri, ateliere de lucru

- standuri expoziţionale

Conferenţiarii sunt: terapeuţi, medici, psihologi, personalităţi recunoscute pe plan naţional şi internaţional, cu rezultate de marcă în cele trei domenii. Sunt anunţate şi incluse în program peste 70 de lucrări, care vor fi publicate în Compendiul Conferinţei .

Obiectivul este reunirea, într-un forum ştiinţific, a cercetătorilor şi practicanţilor de terapii complementare, naturiste şi spirituale, care, în conlucrare sinergică, să sprijine creşterea nivelului de competenţă a terapeuţilor şi îmbunătăţirea stării de sănătate a omului.

 

***

 

ANATECOR este persoană juridică, legal constituită, cu avizul Ministerului Sănătăţii, fiind o asociaţie naţională, non-guvernamentală. Scopul Asociaţiei este formarea profesională, în domeniul terapiilor complementare, coordonarea etică şi profesională în desfăşurarea activităţiilor terapeutice, precum şi promovarea colaborării şi comunicării cu sectorul de medicină alopată, cooperarea cu specialiştii Ministerului Sănătăţii.

ANATECOR este membră a confederaţiei Asociaţiilor Naţionale de Terapii Complementare din Europa – ECHO.

 

No Comments

Comments for ANATECOR, la cea de a XVIII-a ediţie/”Ştiinţele vieţii, împreună pentru binele omului” are now closed.