Ambasadorul Austriei a vizitat Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on iunie 03, 2014 with No Comments

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Arh. Gheorghe Seculici, alături de Directorul General Mag. Adrian S. Negrău, au primit ieri vizita Excelenței Sale, Dl. Michael Schwarzinger, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Austriei în România. Domnul Ambasador a fost însoțit de Consulul Onorific al Republicii Austria la Timişoara, Dl. Av. Vasile Onofrei și de reprezentantul Agenției Economice a Austriei Inferioare în România, Ec. Daniel Marcu.

Discuțiile oficialilor s-au centrat pe posibilitățile de extindere a investițiilor austriece în zonă, dar a fost subliniată și necesitatea întăririi parteneriatului existent între zona noastră și Austria. Pe de altă parte, s-a ridicat problema alinierii standardelor Camerelor de Comerț din România, la prevederile europene.

Vizita Excelenței Sale, Dl. Michael SCHWARZINGER, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Austriei la București este o ocazie deosebită de a pune bazele consolidării parteneriatelor cu Austria. Domnul Ambasador a fost interesat de domeniul de interes al celor peste 160 de societăți cu asociați sau administratori de cetățenie austriacă care își desfășoară activitatea pe raza județului nostru. În urma vizitei, s-au readus în actualitate strategiile și direcțile de extindere a viziunilor de restructurare instituțională a Camerelor de Comerț din România”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

 

Discuțiile sunt programate să continue și în zilele următoare, pe fondul evenimentului “Zilelor Culturii Austriece” la Arad (2-5 iunie 2014).

No Comments

Comments for Ambasadorul Austriei a vizitat Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură are now closed.