Produse “de lux” oferite arădenilor de către “LUSSO ITALIANO”

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , ,

Published on august 21, 2014 with No Comments

Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia de a face cunoştinţă cu nişte oameni de afaceri deosebiţi care conduc o societate comercială italiană, S.C. LUSSO ITALIANO S.R.L. Toate acestea într-o ambianţă deosebită, oferită în restaurantul hotelului arădean Coandi. Am fost invitat la o degustare de vinuri, nu neapărat în calitate de jurnalist, ci de prieten apropiat al părţii române care se ocupă de promovarea acestei firme.

Din discuţiile purtate am aflat că LUSSO ITALIANO este o societate tânără, în plină dezvoltare care îşi propune să aducă şi bineînţeles să vândă  în România, produse italiene de o calitate superioară. Cu siguranţă aceste produse nu se găsesc la îndemâna altor comercianţi, principali factori fiind cantitatea redusă de producţie  şi calitatea. Produsele, în principal sunt creaţii ale unor mici comercianţi autohtoni italieni printre care găsim vinuri de calitate superioară, ciocolata şi cafea cu un gust rafinat într-un cuvânt “produse de top” cum ar spune chef Hadad. De aceea firma şi-a permis să se asocieze cu “luxul Italian”

Cei patru  asociati, cu totii persoane serioase şi profesioniste, au venit în România, la Arad din dorinţa de a desfăşura afaceri bazate pe principii de respect al regulilor economiei de piaţă, concurenţă loială şi respectarea legislatiei naţionale române.

Revenind la evenimentul desfăşurat la Coandi, cei prezenţi au rămas total impresionaţi, iar cu siguranţă cei invitaţi la această degustare şi nu au onorat cu prezenţa, credeţi-mă că au ce regreta. A fost o prezentare la standard internaţional, unde au fost degustate vinuri, băuturi spirtoase, licoroase, ciocolată cu diferite arome, iar seara nu se putea încheia fără o cafea italiană, fiecare alegând din cele peste zece feluri şi arome, savoarea preferată.

În a doua jumătate a lunii septembrie sau cel târziu prima jumătate a lunii octombrie Lusso Italiano va fi prezentă în Arad, când va mai organiza o prezentare a produselor “de lux” , intr-o locatie care va fi precizată şi pe site-ul aradreporter.ro.

Nu pot decât să apreciez profesionalismul acestor oameni, calitatea produselor cu care vor să pătrundă pe piaţa românească şi sunt convins că demersurile lor comerciale vor fi încununate de succes. Multă baftă

Dan Coita, redactor şef la aradreporter.ro

[nggallery id=206]

 

No Comments

Comments for Produse “de lux” oferite arădenilor de către “LUSSO ITALIANO” are now closed.