Alexandru Meszar: „Am plecat la drum cu un singur vis, să ajungem acolo, unde ne este locul”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 03, 2020 with No Comments

UTA Arad revine în Liga 1 și datorită celui care în ultimii șapte ani a depus toate  eforturile pentru a readuce „Bătrâna Doamnă” în elita fotbalului românesc, Alexandru Meszar.

Au fost șapte ani și cu bucurii, dar și cu momente extrem de grele, de impas, prin ratarea celor două baraje de promovare în primul eșalon, cu FC Voluntari iar apoi cu rivala ACS Poli.

Alexandru Meszar a trăit la maximum partida de la Pitești, satisfacția la finalul ei fiind enormă, lucru mărturisit și într-o postare pe rețelele de socializare:

„7 ani pentru un vis!

Am plecat la drum cu un singur vis, să ajungem acolo, unde ne este locul.

Am întâlnit pe drum obstacole multe și am avut și momente grele, dar și momente de bucurie. Drumul a ținut 7 ani, iar la capătul lui, ca în povești, visul s-a împlinit, am ajuns în liga I. Am luptat împreună până în ultimul minut.

Am ajuns la destinație cu câteva zile mai târziu decât ne-am dorit, iar asta și multe altele ne arată că mai avem multe de făcut. Însă faptul că am ajuns aici, ne-am îndeplinit obiectivul, este lucrul cel mai important acum.

Și faptul că pe acest drum am fost mereu sprijiniți de Arad, de arădeni. Bravo Arad!

Mulțumim mult pentru sprijinul tuturor instituțiilor implicate, în special Primăriei Arad. Mulțumim firmelor din Arad, în special Cotta International. Mulțumim tuturor jucătorilor și antrenorilor care au împins căruța în această perioadă, dar în special lui Sorin Botiș și László Balint.

Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor arădenilor, în special suporterilor. „Fără voi nu ajungeam aici!”

HAIDE UTA, HAI ARADUL, HAI ARĂDENII!”

No Comments

Comments for Alexandru Meszar: „Am plecat la drum cu un singur vis, să ajungem acolo, unde ne este locul” are now closed.