ALDE Arad,alături de copii

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 02, 2018 with No Comments

Organizația ALDE Arad a sărbătorit Ziua Copilului alături de peste 100 de copii, cărora le-a oferit jocuri distractive, momente de recreere și divertisment, dansuri populare etc. Desigur, nu au lipsit, așa cum se cuvine, sucurile și dulciurile.

Copiii s-au distrat excelent, s-au lăsat pictați pe față, și-au demonstrat creativitatea prin desene pe asfalt, au cântat, costumați în frumoase straie populare.

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Îmi face mare plăcere să le aduc copiilor bucurii. Sunt bucuros că atât copiii ,cât si părinţii lor, s-au simțit bine şi vom mai organiza astfel de evenimente . ALDE este și va fi întotdeauna alături de copii, nu doar pentru a-i sărbători de ziua lor, ci, mai ales, prin politicile sale privind drepturile copilului în general și sprijinirea celor mai puțin favorizați de soartă. Suntem conștienți de faptul că viitorul societății românești va depinde de ei, de modul în care vor evolua spre tinerețe și spre maturitate. Trebuie să facem în așa fel încât această evoluție să fie cea corectă ” a declarat președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru.

În ziua anterioară, liderul ALDE Arad a fost în vizită la secția de boli infecțioase a spitalului pentru copii.

Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am putut oferi până acum proiectului de reabilitare a sectiei de Boli Infectioase Copii Arad! Am vizitat parterul sectiei si sunt uimit de tot ce s-a realizat aici intr-un timp asa scurt!

Rămân alături de Ana și proiectul ei si voi susține prin orice cale inițiativa, pentru a duce la bun sfârșit atât parterul secției cât și ambulatorul pentru ca ,copii sa aiba conditi decente atunci cand sint internati in spital. A mai spus presedintele ALDE Arad , Eusebiu Pistru.

No Comments

Comments for ALDE Arad,alături de copii are now closed.