ALDE Arad a intrat în „era Calimente”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 17, 2016 with No Comments

alde calimente

Instalat în fruntea organizaţiei judeţene ALDE pe „filiera Bucureşti”, deputatul Mihăiţă Calimente şi-a anunţat astăzi echipa cu care va conduce filiala în perioada următoare,.

Pe listă se regăsesc nume cu greutate în politica arădeană: Florin Galiş, desemnat preşedinte al Organizaţiei Municipale, Titu Gheorghiof, desemnat preşedinte executiv, Răzvan Sorin Paladie, preşedinte la organizaţia de tineret, Tiberiu Dekany – secretar, alături de Florin Racoviţă, reconfirmat pe aceeşi funcţie, urmând ca în perioada următoare să fie numită şi o persoană în fruntea organizaţiei de femei.

Conform unei decizii a conducerii centrale a partidului, echipa de conducere îi are în componenţă, deocamdată, pe Ionel Ciupe şi Mircea Purcaru, în funcţiile de prim-vicepreşedinţi.

Din Biroul Judeţean al ALDE vor face parte, pe lângă cei menţionaţi mai sus, şi preşedinţii organizaţiilor orăşeneşti şi comunale din localităţile în care partidul a obţinut un scor de peste 5% la alegerile locale. Este vorba despre liderii a 22 de organizaţii din judeţ, plus Organizaţia Municipală. La aceştia se adaugă Daniel Trifon, consilier judeţean ALDE.

Trebuie precizat că, în ciuda avalanşei funcţiilor de conducere, Mihăiţă Calimente este investit cu puteri depline. Este singurul care are drept de semnătură şi poate reorganiza după cum doreşte toate birourile partidului, scopul invocat fiind fiind eliminarea oricăror disensiuni şi stări de tensiune, care au dus la obţinerea unor rezultate mult sub aşteptări la alegerile locale. În spiritual acestei orientări, noul preşedinte a anunţat că nimeni nu mai are voie să iasă în mass media sau pe facebook cu declaraţii sau comunicate în numele ALDE fără acordul său. Cine nu va respecta acest lucru se poate considera în mod automat înafara partidului, a ţinut să precizeze Mihăiţă Calimente.

Între planurile lui Calimente se numără înfiinţarea de organizaţii în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ şi reorganizarea birourilor – municipal şi judeţean –pentru ca partidul să obţină un rezultat bun la alegerile parlamentare din toamnă.

Deputatul a mai precizat că uşile partidului sunt larg deschise pentru toţi cei care doresc să vină spre ALDE.

No Comments

Comments for ALDE Arad a intrat în „era Calimente” are now closed.