Agromalim continuă să crească: amenajăm noi spații pentru expunerea utilajelor agricole!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on august 30, 2016 with No Comments

BannerReporterAR300x600(1)

În perioada 8-11 septembrie se va desfășura, la Expo Arad Internațional, Târgul Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Ambalaje „Agromalim”. 

Pentru ediția a XXVII-a pregătim surprize importante pentru vizitatori și expozanți, de la personalitățile invitate la rearanjarea unui segment al spațiului expozițional, astfel încât să permită o mai bună interacțiune a expozanților cu potențialii clienți. În premieră la Agromalim 2016 vom introduce componenta de demonstrații practice în câmp – tehnici de prelucrarea solului și semănat. 

De asemenea, vă informăm că numărul expozanților din zootehnie a crescut, ceea ce și anul acesta va asigura o spectaculozitate suplimentară evenimentului. 

Agenți economici din peste zece state și-au confirmat prezența la Agromalim. Aprox. 250 de expozanți vor prezenta utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, documentație de specialitate. 

Nu vor lipsi nici produsele culinare, apreciate deopotrivă de vizitatori și parteneri. 

Anul acesta venim cu noutăți semnificative și în ce privește dimensiunea Agromalim, și din punct de vedere logistic. Încă o parte din parcare este destinată expozanților, pentru că târgul s-a dezvoltat foarte mult și halele și spațiile folosite până la această ediție nu mai sunt încăpătoare. Vă așteptăm cu interes în târg și cu convingerea că veți găsi acolo soluția optimă pentru afacerea dvs. Îi așteptăm și pe arădenii interesați să vadă ultimele evoluții tehnologice și dinamica procesării produselor agricole” – Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad. 

No Comments

Comments for Agromalim continuă să crească: amenajăm noi spații pentru expunerea utilajelor agricole! are now closed.