Agromalim 2023, o ediţie de succes!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on septembrie 12, 2023 with No Comments

Weekend-ul acesta s-a incheiat o nouă ediţie de succes a celui mai mare târg de agricultură din Vestul ţării, Agromalim, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

“Apreciem faptul că, de la an la an avem tot mai mulţi participanţi la acest eveniment, un lucru care ne bucură şi ne responsabilizează în acelaşi timp. Este o dovada a faptului că, agricultura este o ramură importantă a economiei, un domeniu care trebuie dezvoltat şi susţinut, mai ales în actualul context geopolitic”, a subliniat președintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

“Ediţia de anul acesta a reunit 310 participanţi, 283 din România şi 27 din străinătate, care au expus pe o suprafaţă de 36.500 mp, din care 4.500 interior şi 32.000 exterior. Le mulțumesc in primul rând expozanților dar și colaboratorilor si partenerilor noștri din administrația locală și din mediul universitar. Am reușit, împreună, să organizăm un eveniment care a atras peste 16.150 de vizitatori”, a declarat Cimi Enache, managerul evenimentului.

La târg au fost prezente delegații din Ungaria, Polonia, India, Uganda și Franţa, interesate să stabilească colaborări în domeniul agricol cu firme arădene: “Este o oportunitate deosebită pentru noi să putem relaționa direct cu reprezentanţii mediului de afaceri din aceste ţări. Obiectivul nostru este de a lărgi orizontul firmelor locale spre spațiul internațional şi de a promova potențialul investițional al Aradului”, informează Radu Mătiuţ, directorul general al CCIA Arad.

De asemenea, în cadrul deschiderii oficiale a fost lansat proiectul „Şcoala Părinţilor”, în parteneriat interinstituțional – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad..

Următorul târg organizat de Camera de Comerț, Agricultură și Industrie a județului Arad va fi ArMedica, în perioada 2 – 4 noiembrie. Detalii la http://www.ccia-arad.ro/ar-medica/

În data de 13 octombrie, la Expo Arad va avea loc prestigiosul eveniment anual, Gala Premierii Mediului de Afaceri Arădean – Topul Firmelor. Reprezentanții mediului de afaceri care doresc să verifice dacă compania lor se află în clasament o pot face accesând linkul: https://ccia-arad.com/

 

No Comments

Comments for Agromalim 2023, o ediţie de succes! are now closed.